Bijela magija

Ukoliko želite privuči novac u svoj život, bijela magija ima jedan od mnogobrojnih rituala kojim možete privuči dobru energiju za priljev novca.

Ovaj ritual traje tjedan dana. Prve večeri uzmite srebrnu zdjelu (ili posudu boje srebra), dvije zelene svjeće i šaku novčića. Zapalite svjeće, uzmite ih u ruke, gledajte u posudu i zamišljajte kako se puni novcem koji se polako presipa. Zatim svjeće stavite pored posude s lijeve i desne strane, pa oko nje polako, u krug, u smjeru kazaljke na satu, slažite novčiće izgovarajući rečenicu: 

“Sjajni novac teče, dolazi mi u izobilju i svakim danom se umnožava”.

Ovu rečenicu izgovorite sedam puta prije nego što posljednji novčic stavite u krug. Ugasiti svjeće, a zdjelu postavite na vidno mjesto u kući. Svaki put kada ćete prolaziti pored nje, ubacite po jedan novčić. Sutradan ispraznite novčiće iz zdjele i ponovite ritual (koristiti iste novčiće), koji se završava sedmog dana, ali zdjelu nemojte micati. Povremeno u nju ubacite novčiće i povremeno je praznite kako bi bijela magija njena djelovanja bila potpuna. Ovim ritualom stvara se energija bogatstva koja će ga i privući.

Znam i radim mnoštvo rituala bijele magije za poboljšanje kvalitete vašeg života na svim područjima.Ovo je samo jedan od mnoštva rituala za novac koji mogu odraditi za vas.

 karta_iznenadna_srecaKarta iznenadne sreće: dobitak u igrama na sreću,zaljubiti se,uspjeh u školi,poslu,sretan porod, nenadana vijest,počast….

 

 

 

 

Moje proricanje Sudbinskim kartama je temeljito i točno za prošlost, sadašnjost i budućnost. Ako imate intuiciju, „treće oko“ i naravno interes, možete postići visoko znanje otvaranja Sudbinskih karata i tarota u mojoj školi.

Tu sam za vas!

NINA VUČIĆ – CRVENI MAG