Vrijeme blagdana

Pred nama je vrijeme blagdana. Vrijeme za nas kad smo opušteniji a ponekad i tužniji nego inače. Sve one koje obuzima tuga i nemir, nose nešto nerazriješeno u sebi. Trenutak je da spoznate što je to što vas čini tužnima i nemoćnima. Možda se to dugo skriva u vašim dušama, možda potiskujete nemir i tugu.

Tko vam je donio tugu i blokirao sreću? Ja sigurno imam odgovore i rješenje za ovo vaše stanje i vaše osjećaje. Mogu vam otvoriti put sreće i mira. Ovi dani su najbolje vrijeme za to. U narednoj godini možete biti puno bolje i sretno čekati dane blagdana, kada ćete se možda samo prisjetiti da jednom niste bili dobro tih dana.nina-vucic-crveni-mag

Sudbinskim kartama mogu vam otkriti sve vaše probleme i sve ono što vas blokira. Snagom i energijom Crvenog Maga mogu ukloniti sve blokade i uroke koje su vas doveli u to stanje.Kao što je važno rješiti i očistiti vaše tijelo i dušu, tako je važno i pročistiti prostor u kojem živite. Otkloniti svu negativnu energiju u vama i oko vas.

Za sve nas je važna ljubav. Ako imate ljubavnih problema i ne znate kako dalje, vjerujte da moje karte i ja imamo rješenje za vas.

Blagdani su vrijeme darivanja. Koji je astrološki znak vaš partner, partnerica?

Recimo Blizanci će uživati u nekom smiješnom i otkačenom poklonu, potpuno nekorisnom, no dovoljno zabavnom da mu uvijek izmami osmijeh. Blizancima slobodno poklonite upaljač u obliku revolvera, otkačenu pregaču, pepeljaru smiješnog oblika ili majicu sa šaljivom porukom.

 Svaki je Rak u duši kolekcionar pa mu slobodno darujte neki predmet od povijesne ili obiteljske vrijednosti. Čuvat će ga s mnogo pažnje i ljubavi.

Strijelcu darujte neki predmet vezan uz drugu kulturu, odnosno kipić iz Afrike, kimono kartu za dobar koncert.

Sjajno, blještavo, skupo – to su epiteti koji bi trebali opisivati idealan poklon za Lava. 

Za Lava vrijedi pravilo, nemojte štedjeti. Pokažite mu skupim poklonom koliko vam znači.

Ribe vole poklone u koje je uloženo mnogo truda i ljubavi pa će im biti draže da im napravite foto-album ili kolaž s najljepšim uspomenama, nego da im date skupi dar. 

Još puno više astroloških analiza možemo odrediti u osobnom kontaktu. Dolazi nam Nova Godina i bilo bi lijepo i dobro za vas da rješite sve prateće probleme iz ove godine i potražite savjet i predviđanja za nadolazeću Novu Godinu.

Tu sam za vas

Vaša NINA VUČIĆ – CRVENI MAG