VRIJEME VELKIH UTJECAJA TRANZITA PLANETA

Planet Saturn napušta Strijelce i ulazi u znak Jarca 17. prosinca 2017. i ostaje u tom znaku sve do 20. ožujka 2020. Jarci ulaze u svoju Saturnovu školu. Dodatna promišljanja, iskušenja i odricanja. To je planet koji  inače prati Jarce  i označen je brojem 8. Zanimljivo je da će uspostaviti aspekt konjukcije sa planetom Plutonom koji prati Škorpione, koja se dogodila poslijedni put 1284g. Pod takvim aspektom izloženi smo mnogim opasnostima i problemima. Dolazi  također vrijeme preispitivanja, vraćanja u prošlost i analiza prošlih događaja. U tom preispitivanju mogli bismo puno naučiti ako budemo realni i sagledamo što to nismo dobro osvijestili te smo otišli krivim putem i rješenjima.

Nina Vučić - Crveni Mag

Dragi dobri ljudi, tu sam za vas. Svojim znanjem proricanja i pozitivnom crvenom energijom Crvenog Maga, mogu vam otkriti koji će biti vaši problemi tijekom i nakon ovog tranzita. Ovo su velika i važna događanja koja vam mogu i nadalje opteretiti i blokirati životne puteve. Dođite mi na vrijeme, iskoristite moju energiju i znanje za sve spoznaje koje vas muče, za sve probleme koji vas opterećuju i pripremite se za utjecaj teškog planeta Saturna u odnosu na vaš astrološki znak.

Od 3. prosinca startao je retrogradni Merkur. Planet koji prati Djevice i Blizance. Do 22.prosinca se nalazimo u vrtlogu njegovog utjecaja, koji nas zbunjuje svojim iznenađenjima. Nije vrijeme ni za početke, ni za krajeve. Nije vrijeme za poslovne odluke, potpisivanje ugovora, početke važnih događaja. On zbunjuje i iznenađuje. Uvjetuje povećani oprez u prometu o odlukama za putovanja. Remeti komunikaciju među ljudima, te stvara nesporazume.

Ovaj mjesec obiluje turbolencijama o kojima bih rado porazgovarala sa vama te vam ponudila razna pojašnjenja za predstojeće vrijeme i nadolazeću 2018. godinu. Godinu promjena i pravde.

Kako je vrijeme blagdana i darivanja, očekujte moje temeljite odgovore pri vašem svakom pozivu kao i prigodan poklon koji će vas pratiti kao moj dodatna energija i prisutnost u vašim životima.

Znam da ćete željeti poboljšati svoj život i potražiti odgovore za sve vaše probleme. Uvjek sam tu za VAS.

 

         JA SAM NINA VUČIĆ   –  CRVENI MAG