Zajedno kroz olovna vremena

Dragi moji,

Danonoćno razmišljam o svima vama. I znam da vam je ova cijela godina nanijela toliko tegoba i promjena. Željela bih da još ovo kratko vrijeme do samog kraja godine izdržite i prihvatite još promjena koje vas očekuju. Svi ovi dani bili su pomalo zbunjujući i neobični za za sve nas. Utjecaj univerzuma, zvijezda i energija vladao je nama na poseban, gotovo zbunjujući način.

Sve to znam i osjećam svojom energijom i intuicijom. Komunicirala sam sa vama i osobno. Tako sam otkrivala i rješavala vaše probleme kroz karte, astrologiju, numerologiju i duge razgovore koji su mi otkrivali vaše probleme za koje smo nalazili rješenje. Moje energetsko povezivanje sa svakim od vas i moje proricateljske vještine otkrivaju vaše probleme iz prošlosti koji utječu na vaš sadašnji život. Ali zato usmjeravaju i otkrivaju mogućnosti za bolju budućnost. Ono što mogu i znam je navesti vas svojim proricanjem da riješite velike probleme i dileme koje postoje u vašim životima.

Prošli smo kroz ovu godinu s puno zastoja vraćanja u prošlost u želji i nekakvoj posebnoj potrebi da riješimo sve nedovršene događaje i stvari. Lagano krećemo u razdoblje promjena životnih puteva. Kuda i kako krenuti? Kako riješiti prošla događanja da bi mogli krenuti novim putem, boljim i lakšim?

Tu sam za vas, za sve odgovore na ova vaša pitanja. Naravno i mnoga druga kao i za otklanjanje svih blokada koje vas sputavaju da krenete dalje i budete dobro.

Nina Vučić - Mag svjetlosti
Nina Vučić – Mag svjetlosti

Uvijek sam tu za vas i uz vas. Očekujem vaše pozive, spremna s vama podijeliti sve vaše životne probleme i tegobe. Moje dugogodišnje iskustvo i poznavanje tarota, astrologije, sudbinskih i lenormand karata kao i numerologije, otkriće vaš životni put. Moja pozitivna energija, riješit će vaše blokade i crnu energiju te učiniti da ponovo živite.

Vaša Nina – Mag svjetlosti