Lenormand karte

Madamme Marie De Mlle Le Normand je živijela od 1768 do 1843. Blizanac u horoskopu, imala je izuzetno razvijenu intuiciju, a i želju za da uči i razvija ezoteriju. Imala je bogato znanje astrologije i numerologije koje je prenijela u osmišljavanje poznatih Lemormand karata za proricanje, utjehu i iscjeljivanja ljudskih duša i uma.

Lenormand

Postala je jedinstveni mit proricanja u Parizu, a kasnije njezine čuvene karte zavladale su Svijetom.
Njezina vještina uključuje vlastiti jedinstveni sustav pomoću špila od 36 karata, gdje svaka karta na sebi osim slike, simbola, sadrži numerološki broj i astrološki znak. Ona je sama oslikala i osmislila svoje karte.

Lenormand karte nas vode kroz vrijeme. Sagledavajući sadašnju situaciju, osvrnut ćemo se na prošlost vidjeti utjecaje prošlosti na sadašnja događanja, tako otkrivaju uzroke sadašnjeg stanja. Sagledavaju budućnost. Vidjeti ćemo što to predstoji u budućnosti i dati smjernice kako i u kojim vremenskim periodima slijedi rješenje problema.
Madame Lenormand karte otkrivaju mnoge tajne iz područja ljubavi, prijateljstva, sreće, karijere i zdravlja. Osim toga, dobit ćete savjete kako izbjeći vlastite pogreške i zamke.

Lenormand karte su jedna od mojih vještina proricanja. Svojim znanjem, intuicijom mogu Vam prenjeti
sve poruke i događaje koji vas muče iz prošlosti, ili tegobe sadašnjeg trenutka, ukazati na mogući put

budućnosti.

Slijedite me dragi moji uz moćne Lenorman karte……..